Uw vakantiewoning onze zorg !!!

Mistral, storm, bliksem, leegstand, uitpuilende brievenbus, schade, vandalisme, lekken,..... wij zijn ter plaatse om tijdig in te grijpen. 

 

 

Onze zoektocht naar een woning begon in de paasvakantie 2005, eerder om een kijkje te nemen voor welke prijs je iets kan aankopen in de Provence en nog niet meteen om te kopen.

Na de vierde woning die we bezochten was het meteen prijs, we waren op slag verliefd op dit charmant huisje.

Diensten | Tarieven | Onze troeven | Contact | Partners | Home

Bouwproject
Afbraak
Garage
Electriciteit
Opbouw
Afwerking

NIEUWBOUW
voorbereiding
graafwerken
fundering

Resultaat

 

Niet alleen de woning sprak ons aan maar ook de rustige en groene omgeving, een locatie die je nog zelden vindt in Pernes.

Na veel rekenen en overleggen hebben we dan toch snel de knoop doorgehakt en het huis gekocht.

Aangezien het huisje veel te klein is om met 5 personen in te wonen, diende er zeker een uitbreiding te komen. Goedkeuring van de bouwaanvraag hebben we laten opnemen in de compromis als opschortende voorwaarde.

Het huisje diende uitsluitend als vakantiewoning zodat binnenin alles primitief was en aan vernieuwing toe. Werk dus voor de boeg, een nieuwbouw en in het bestaande een volledige renovatie.

Bij de eerste bouwaanvraag die we indienden bleek er een fout te zijn op de plannen die we hadden gekregen. De grens met onze buren stond verkeerd aangeduid zodat wij met de nieuwbouw te dicht bij hen zaten.

Het terrein werd opnieuw opgemeten door een landmeter, waarna wij een tweede bouwaanvraag konden indienen. Deze werd goedgekeurd en de koop is kunnen doorgaan in oktober, bijna 7 maand na het ondertekenen van de compromis.

Op 21 december 2005 zijn wij definitief verhuisd naar " La douce France " waar wij tot half juni kunnen verblijven in de vakantiewoning van Bart zijn ouders. Dit geeft ons dus 6 maanden om " ons nestje " bewoonbaar te maken.

Hier kan u ons bouwproject volgen in alle fasen, afbraak, opbouw, onvoorzienigheden, opkuis, ...

Wijzelf doen de renovatie in het bestaande, de nieuwbouw werd uitgegeven aan aannemers wegens tijdsgebrek.