Uw vakantiewoning onze zorg !!!

Mistral, storm, bliksem, leegstand, uitpuilende brievenbus, schade, vandalisme, lekken,..... wij zijn ter plaatse om tijdig in te grijpen. 

 

 

Sabine en Luc

"Iets 'hebben' in de Provence was al een beetje onze droom - het werkwoord 'onthaasten' moet echt in de Provence uitgevonden zijn. Een vorig leven moeten we ooit eens via een of andere levensvorm doorgebracht hebben in die streek.

Na maandenlang speurwerk (internet en bezoeken ter plaatse in de winter !!!) brak ons hart voor een 'bastide-stijl' woning midden de wijnvelden met zicht op de Mont-Ventoux. Niet te desolaat, midden tussen Carpentras en Bedoin. Olijfbomen, kerselaars, vijgenbomen, ... reuzegrote eiken, we hadden het allemaal inclusief de aankoopprijs !

Oepsie : geen zwembad !! Herinnerden we ons ineens die vriendelijke (athans via mail) Gentenaar die ons ook wat pistes getoond had ? En ja, Bart zag dat wel zitten om de werken op te volgen en regelmatig eens langs te gaan.

Een zalig gevoel : wekelijks kijkt iemand alles na en we krijgen foto's en een digitaal rapport over de toestand van onze eigendom. Het is tenslotte toch ver van bij ons in Vlaanderen en het gevoel dat iemand daar als "bonus pater (en mater) familias" over waakt is toch mooi meegenomen.

 
Sabine en Luc

Sinds 2006 gelukkige (understatement) eigenaars in de Provence.

-------------------------------------------

Johan en Ilse

Eind januari 2006 woedde er een hevige storm over de Vaucluse. De mensen van Provence-gardiennage hebben onmiddellijk na de storm een extra controle gehouden. Maar goed ook, want een deel van onze afsluiting die uit rietmatten bestaat, was kapot gewaaid. Wij werden dadelijk per e-mail verwittigd (inclusief foto's van de schade in bijlage).

Er werd voorgesteld de schade dadelijk te herstellen in eigen beheer. Wij gingen hiermee akkoord en de volgende dag al was de zaak hersteld, met een minimum aan kosten. Het geeft een gerust gevoel te weten dat iemand kan ingrijpen bij zulke omstandigheden. Vanop zo een afstand sta je anders machteloos.

Johan en Ilse

-----------------------------------------

Michel en Kathleen

Via een patrimoniumvennootschap zijn wij de mede-eigenaars van 2 woningen in de Vaucluse. De streek heeft echt ons hart gestolen en met plezier keren we er telkens terug.

Eind oktober zijn we spijtig genoeg het slachtoffer geworden van diefstal met inbraak in één van onze woningen. Toen we ‘s avonds aan de telefoon onze franse buren hoorden vertellen dat onze luiken waren verdwenen en dat de vensterdeuren gewoon open stonden, ging er van alles door ons hoofd. Je zou er direct naartoe willen gaan, maar de afstand ( 1.000 km ), het werk, de kinderen,….

Gelukkig konden we beroep doen op Provence Gardiennage. Ze zijn onmiddellijk ter plaatse gereden om de omvang van de schade te bekijken en de nodige maatregelen te treffen om de woning af te sluiten. We kregen telefonisch verslag en werden toch enigszins gerustgesteld.

De volgende ochtend werd door hen in onze naam klacht ingediend bij de politie en er werd een lijst opgesteld van alle zaken die waren verdwenen. Het proces-verbaal werd nog dezelfde dag samen met een reeks foto’s naar ons doorgestuurd per mail zodat wij onmiddellijk onze verzekering konden inschakelen.

Wij hopen uiteraard dat dit een éénmalige gebeurtenis was, maar het is in ieder geval een grote geruststelling dat er iemand daar in de buurt is op wie je kan rekenen. Nu hebben we alles van hieruit kunnen regelen, anders was een overkomst zeker noodzakelijk geweest en waren de kosten zeker hoger opgelopen.

 

Copyright © 2006 Webgids bvba
webmaster : info@provence-gardiennage.be
www.provence-gardiennage.be
www.vakantie-provence.be
www.vakantiewoning-provence.be
www.holiday-directly.com


Onze klanten aan het woord ...
français | english

Reacties van klanten
Realisatie bouwproject

Home
DIENSTEN
Gardiennage
Sleutelbeheer
Verhuring
Verkoop
Autoverhuur

IMMO
Te huur
Te koop

INFO
Onze troeven
Tarieven
Contact
Partners
E-mail